Terreinbeveiliging

 

 


Terreinbeveiliging is belangrijker dan ooit. Het aantal inbraken in Nederland neemt toe en daar proberen wij zo zorgvuldig mogelijk op te anticiperen. Antrada luistert naar haar klanten en denkt na over de juiste beveiligingsoplossing. Met terreinbeveiliging van Antrada kunt u denken aan (geautomatiseerde) poorten, CCTV installatie, gronddetectie, alarminstallatie of toegangscontroles. Uit onze ervaring in de praktijk weten wij dat terreinbeveiliging tegenwoordig onmisbaar is geworden.

Toegangscontrole

Gecontroleerde toegang. Gemak voor wie naar binnen mag en veilig voor wie binnen staat. Eenvoudig te beheren. De combinatie van een snelle garagedeur en slimme camerasystemen maken het compleet. Wilt u een betaalsysteem toevoegen? Wilt u kentekenherkenning of toegang via de mobiele telefoon? Wij leveren én installeren. Graag leggen wij u de mogelijkheden voor en horen wat er bij u past. Bij Antrada krijgt u altijd de juiste toegangscontrole voor uw terrein, dat is afgestemd op uw wensen en behoeften.

Veiligheid staat voorop

Antrada stelt de veiligheid omtrent uw omgeving hoog in het vaandel. Met onze beveiligingssystemen houdt u ongewenste bezoekers op afstand. Daarnaast voeren wij graag jaarlijks onderhoud aan uw elektrotechnische installatie uit. Op deze manier kan uw installatie optimaal blijven functioneren. Bekijk de voordelen van een onderhoudscontract.

Onze markten

Antrada bedient diverse markten. Zo beveiligen wij de terreinen van ziekenhuizen, kantoren, transportlocaties, parkeergarages, industrieterreinen, scholen, particulieren en andere instellingen. Bij Antrada komt u altijd in aanmerking. Onze monteurs zijn dagelijks onderweg om bestaande en nieuwe klanten te bedienen. Wij leveren, monteren, onderhouden en repareren snel en kundig.

Contact

Wij komen graag bij u langs om de opties te bespreken. Wij werken klantgericht en staan 24/7 voor u klaar. Voor vragen kunt u ons benaderen via het contactformulier, wij adviseren u graag!

 

Geïnteresseerd?

Advies nodig? Neem contact met ons op via de adresgegevens hieronder
of kijk hier voor meer informatie!

Neem contact op