24/7 UURS SERVICE

Antrada staat dag en nacht voor u klaar, u wilt kunnen vertrouwen op de werking en continuïteit van uw systemen of installaties. Komt de beschikbaarheid of continuïteit van uw organisatie in gevaar, bijvoorbeeld door een storing, dan kunt u onze storingsdienst direct bereiken om uw storing te melden. Wij verhelpen de storing vervolgens zo snel mogelijk. Antrada is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Antrada beschikt over een service afdeling waar u altijd op kunt rekenen. Wij communiceren altijd direct en zorgvuldig naar onze klanten, op deze manier willen wij onduidelijkheden voorkomen. Met onze service heeft u altijd een compleet overzicht in de kosten en van onze werkwijze.

Antrada beschikt over goed opgeleide e-monteurs. Zij hebben voldoende onderdelen in hun service bus om u snel van dienst te zijn. Hierdoor kunnen wij u een snelle en betrouwbare service garanderen. Onze monteurs staan voor kwaliteit in producten en diensten, wij houden ons aan de gemaakte afspraken en doet er alles aan om u snel te helpen.

Ondanks periodieke onderhoudsbeurten is een reparatie niet uit te sluiten. Wij begrijpen hoe vervelend een tussentijdse storing kan zijn. Daarom zijn wij altijd snel op locatie zodat u de veiligheid omtrent uw werkomgeving gewoon kunt blijven waarborgen. Een onderhoudscontract bij Antrada verkleint de kans op storingen en biedt daarnaast vele andere voordelen. Wanneer een storing optreedt krijgt u vooraf altijd een kostenraming van de benodigde reparatie.

 


Geïnteresseerd?

Advies nodig? Neem contact met ons op via de adresgegevens hieronder
of kijk hier voor meer informatie!

Neem contact op

Utiliteit

Antrada levert kwalitatieve totaaloplossingen voor technische installaties in kantoren…

Onderwijs

Het binnenklimaat in scholen heeft veel invloed op de gezondheid en leerprestaties van leerlingen.

Industrie

Diefstal, brand en vandalisme kunnen leiden tot forse schade op uw bedrijfsterrein of bouwterrein…

Transport

Ook grote terreinen, zoals containerterminals en trucparkings, kunnen uitstekend…

Particulier

Het aantal inbraken neemt toe en dit wilt u uiteraard zelf niet ondervinden. Antrada vindt…

MKB

Antrada is dankzij haar kennis, jarenlange ervaring en breed assortiment in staat…

Antrada Parking

Met Antrada Parking zijn we uniek in de markt. Met ons parking concept en partners zijn wij…

Antrada Maritiem

Met onze nautische techniek en praktijktrainingen maakt Antrada B.V. varen veiliger.