Beste bezoeker!

Op deze pagina vindt u al onze nieuwsberichten. Wij zouden het erg leuk vinden als u onze LinkedIn pagina volgt of onze Facebook pagina ‘liked’, zo kunnen wij u nog beter op de hoogte houden van onze actualiteiten.

Klik op onderstaande knoppen om naar onze LinkedIn en/of Facebook pagina te gaan.

 

 

‘De toekomst van toegangscontrole’

19 januari, 2017


Mobiele toegangscontrole

Toegangscontrole heeft als doeleinde om te bepalen wie, waar en wanneer naar binnen mag. Het verkrijgen van toegang kan op allerlei manieren. Antrada biedt diverse mogelijkheden om de toegang zo ‘toegankelijk’ mogelijk te maken.

Lees meer

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan?

7 december, 2016


 

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan, in een groeiende organisatie en heb jij affiniteit met de techniek? Dan is het volgende wellicht iets voor jou!

Lees meer

 

‘Antrada Parking samen met Rendon’

27 oktober, 2016


AntradaCars

Met Antrada Parking gaan wij per 1 november een samenwerking aan met Rendon onderhoudsgroep. Het doel van deze samenwerking: de klant nog beter voorzien van haar behoeftes! Wij streven ernaar om alle vragen rondom parkeergarages op te pakken en de klant zo effectief mogelijk te bedienen.

Lees meer

 

 

Antrada nu ook ‘led’

17 november, 2016


ledlampjes

Het lijkt erop dat wij ons als organisatie steeds meer gaan differentiëren. Naast het beveiligen van bedrijfsterreinen, het installeren en onderhouden van elektronische installaties zijn wij sinds kort ook bezig met het plaatsen van Led verlichting.

Lees meer