Waarom Antrada Schade Service.
Wij helpen niet alleen onze klanten bij schades, wij geven ook advies ter voorkoming van calamiteiten. Antrada Schade Service zorgt voor een overzichtelijk stappenplan zodat u exact weet wat er gaat gebeuren. We voeren de acute werkzaamheden direct uit waarbij wij gebruik maken van de juiste middelen en materialen. Antrada Schade Service is als geen ander in staat de regie te voeren, wij zorgen heldere communicatie en zorgen voor duidelijkheid tijdens het schade herstel proces. Antrada Schade Service zorgt ervoor dat het herstel snel, correct en efficiënt uitgevoerd wordt. Antrada geeft u graag advies op het gebied van preventie, en op service en onderhoud.

Klanttevredenheid & Kwaliteit
Voor elke klant, particulier of ondernemer is de schadeafwikkeling erg belangrijk. Voor elke verzekeraar is de afhandeling van een schademelding net zo belangrijk. Het is het moment waarop gebruik wordt gemaakt van de polis. Een tevreden klant behouden is erg belangrijk en zorgt voor continuïteit en stabiliteit. Veel verzekeraars maken gebruik van schadeherstel bedrijven. Bij Antrada Schade Service zijn verzekeraars verzekerd van een goede front & backoffice. Een snelle afhandeling van een schade draagt bij aan kosten verlaging en een hoge klanttevredenheid!

Een goede en efficiënte en kwalitatieve afwikkeling van de schade daar zijn alle partijen mee gebaat. De financiële bedragen en verschillende belangen die daarmee gemoeid zijn zorgen bij Antrada Schade Service voor een snelle afhandeling van de schade. Een zorg minder voor bijvoorbeeld de expert. Zo kan de expert vertrouwen op een professionele schade herstel tegen een goede prijs. Met Antrada Schade Service ben u verzekerd van zekerheid!


Geïnteresseerd?

Advies nodig? Neem contact met ons op via de adresgegevens hieronder
of kijk hier voor meer informatie!

Neem contact op

Utiliteit

Antrada levert kwalitatieve totaaloplossingen voor technische installaties in kantoren…

Onderwijs

Het binnenklimaat in scholen heeft veel invloed op de gezondheid en leerprestaties van leerlingen.

Industrie

Diefstal, brand en vandalisme kunnen leiden tot forse schade op uw bedrijfsterrein of bouwterrein…

Transport

Ook grote terreinen, zoals containerterminals en trucparkings, kunnen uitstekend…

Particulier

Het aantal inbraken neemt toe en dit wilt u uiteraard zelf niet ondervinden. Antrada vindt…

MKB

Antrada is dankzij haar kennis, jarenlange ervaring en breed assortiment in staat…

Antrada Parking

Met Antrada Parking zijn we uniek in de markt. Met ons parking concept en partners zijn wij…

Antrada Schadeservice

Wij helpen niet alleen onze klanten bij schades wij geven ook advies ter voorkoming…