‘De toekomst van toegangscontrole’

19 januari, 2021


Mobiele toegangscontrole

Toegangscontrole heeft als doeleinde om te bepalen wie, waar en wanneer naar binnen mag. Het verkrijgen van toegang kan op allerlei manieren. Antrada biedt diverse mogelijkheden om de toegang zo ‘toegankelijk’ mogelijk te maken.

Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld kaartlezers, kenteken herkenning, vingerscan maar ook mobiele toegang. Met de hedendaagse technologische ontwikkelingen wordt de toegang tot terreinen steeds efficiënter, Antrada is continue op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het toepassen van de smartphone technologie wordt in de terreinbeveiligingsbranche dan ook steeds populairder. Het lijkt zelfs de toekomst van de toegangscontrole te worden.

Bij Antrada krijgt u altijd de juiste toegangscontrole voor uw terrein, dat is afgestemd op uw wensen en behoeften. Toegang met een ‘mobile device’ is erg gemakkelijk. Met mobiele toegang kunt u namelijk op afstand bepalen wie naar binnen kan. Heeft u geen elektronische installatie maar lijkt mobiele toegang u wel interessant? Geen probleem, Antrada is de specialist in het automatiseren van elektrotechnische systemen en daarom komen wij graag bij u langs.

Het Net10 systeem van onze leverancier Paxton10 biedt aan de hand van een gratis smartphone applicatie de mogelijkheid toegang te verkrijgen tot uw terrein. Zo kunt u gewoon met u eigen smartphone naar binnen!

Net10 is een totaal systeem dat de oplossing biedt voor toegangscontrole, videomanagement en gebouwautomatisering in één. Met de nadruk op energiebesparend werkt Paxton10 naar een veilig systeembeheer voor al haar klanten. Bent u geïnteresseerd in een toegangscontrole systeem of wilt u meer exclusieve informatie hierover ontvangen? Neem dan contact met ons op!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mobiele toegangscontrole systeem

 

mobiele toegangscontrole paxton