OVER ANTRADA

Antrada is een beveiligingsexpert die complete beveiligingsoplossingen levert. Hierbij kunt u denken aan hekwerken, automatische poorten, hekdetectie, gronddetectie, CCTV, Video analyse en toegangscontrole. Al onze toepassingen worden afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen. 

 

Wij leveren high security in onze projecten bij gevangenissen, defensie, banken en waardeopslag. Bij high security vindt er altijd detectie plaats. Daarnaast maken wij deze high security oplossingen beschikbaar voor utiliteit, industrie, particulier, onderwijs, transport en MKB. Dit doen we door beveiligingssystemen op verschillende vlakken te combineren en integreren. Wij detecteren en verifiëren snel, exact en zorgvuldig.

Met Antrada bent u in ‘vertrouwde handen’. De veiligheid omtrent uw werkomgeving hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij begrijpen dat het afhandelen van uw terreinbeveiliging een complex proces kan zijn. Wij leggen uw wensen daarom graag in onze vertrouwde handen.

Met deze visie hebben wij ervaring in kleine en grote projecten waarbij de risico’s én kosten laag zijn. Wij komen graag in een vroeg stadium met u in gesprek.

Print      uneto-vni-fc-lid van.jpg    logo VCA (nieuw)

De klant staat centraal, dat is het uitgangspunt en tegelijkertijd de kernwaarde welke wij binnen onze organisatie hanteren. Wij proberen continue onze diensten nog beter af te stemmen op de wensen en behoeften van de klant. Samen met onze elektrotechnische monteurs leveren wij complete beveiligingsoplossingen omtrent uw terrein, gebouw, parkeergarage, woning of andere bouwwerken.

Met Antrada bedienen wij meerdere, dan wel variërende markten. Voor ons komt u altijd in aanmerking, wij proberen alle aanvragen op te pakken omtrent terreinbeveiliging, toegangscontroles en het onderhoud van deze elektrotechnische installaties. Heeft u vragen met betrekking tot het hiervoor genoemde? dan kunt u ons gerust benaderen via onderstaande gegevens.

(Antrada is VEB Erkend Beveiligingsbedrijf) 


Geïnteresseerd?

Advies nodig? Neem contact met ons op via de adresgegevens hieronder
of kijk hier voor meer informatie!

Neem contact op

Utiliteit

Antrada levert kwalitatieve totaaloplossingen voor technische installaties in kantoren…

Onderwijs

Het binnenklimaat in scholen heeft veel invloed op de gezondheid en leerprestaties van leerlingen.

Industrie

Diefstal, brand en vandalisme kunnen leiden tot forse schade op uw bedrijfsterrein of bouwterrein…

Transport

Ook grote terreinen, zoals containerterminals en trucparkings, kunnen uitstekend…

Particulier

Het aantal inbraken neemt toe en dit wilt u uiteraard zelf niet ondervinden. Antrada vindt…

MKB

Antrada is dankzij haar kennis, jarenlange ervaring en breed assortiment in staat…

Antrada Parking

Met Antrada Parking zijn we uniek in de markt. Met ons parking concept en partners zijn wij…

Antrada Maritiem

Met onze nautische techniek en praktijktrainingen maakt Antrada B.V. varen veiliger.