Antrada nu ook ‘led’

17 november, 2016


ledlampjes

Het lijkt erop dat wij ons als organisatie steeds meer gaan differentiëren. Naast het beveiligen van bedrijfsterreinen, het installeren en onderhouden van elektronische installaties zijn wij sinds kort ook bezig met het plaatsen van Led verlichting.

Led verlichting (light emitting diode) zijn lampen die aanzienlijk minder stroom verbruiken en daarbij ook nog eens langer meegaan dan de gemiddelde lamp. Led lampen hebben een hoog rendement in het aantal branduren, gemiddeld gaat een lamp maar liefs 30 000 branduren mee! Naar verluidt vindt er in de komende jaren dan ook een verschuiving plaats waar de meerderheid van de Nederlanders over zal stappen naar led verlichting.

Met Antrada hebben wij onlangs een nieuw project aangenomen waarbij 66 led lampen gemonteerd zullen worden in een parkeergarage. De parkeergarage waarin de huidige lampen de ruimte niet van genoeg licht voorzien, doet er goed aan over te stappen naar led verlichting. Buiten de kostenbesparing geven de lampen ook een beter licht en staan ze direct op de gewenste stand.

Vergeet daarbij niet dat het aanschaffen van led lampen in verband staat met maatschappelijk verantwoord ondernemen, de duurzaamheid van de led verlichting zorgt er namelijk voor dat deze weer recyclebaar is. Bij een overstap naar led verlichting denk je dus ook nog eens aan het milieu.

 

 

 

‘Binnenkort wordt er door Antrada een complete parkeergarage voorzien van ledverlichting. De ledlampen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden een zeer moderne sfeer. De lampen werken zeer efficiënt en zijn daarnaast bestendig tegen stof, vuil en lucht. Onderstaande afbeelding geeft een duidelijke impressie van de lampen’ 

 

Arjan in't Veld

Algemeen directeur, Antrada B.V.

Led verlichting